Напред България

Тодор Славков: Най-важното е хората да видят „Напред България“ като алтернатива на политическата безизходица в страната

На тези местни избори за движение „Напред България” най-важното е хората да ни видят като алтернатива на политическата безизходица в страната. Не се характеризираме като конкретна лява или дясна партия, защото у нас тези понятия са смешни и лишени от смисъл. Поставили сме си цели не само в София, но и на много места в страната, защото партията създадена от Иван Славков съществува с основна цел културното и икономическото оцеляване на нацията.

Това заяви в интервю за предаването на БНТ „Денят започва”, кандидатът на движение на „Напред България” за общински съветник в София Тодор Славков.

Той обърна внимание, че в резултат на безотговорното и непрофесионално управление на София последните 25 години, градът се е превърнал в една от най-грозните столици в Европа.

Г-жа Фъндъкова доказа, че не стига само да си симпатичен, за да решиш проблемите на София. Вярно е, че те не датират само от времето на нейното управление, но са сериозни и не могат просто да се скрият като се прави с козметичните ремонти на Цариградско шосе, които се правят на едно и също място всяка година, посочи Тодор Славков.

Кандидатът за общински съветник обърна внимание, че като възраждаща се партия, движение „Напред България” вярва в подкрепата на гражданите да получи свои представители в градския парламент на София, които да служат за коректив на управлението на столицата.

Той обърна внимание на високия професионализъм, с който се отличава новият председател на „Напред България“ и водач на листата на движението в София, Зорница Атанасова, както и изключителния избор, който партията предлага на софиянци в лицето на Страхил Ангелов, като неин кандидат за кмет на столицата.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.