ГЕРБ

Цвета Караянчева: Оставка, колеги!

Да се прави ремонт на кабинета, значи да се прави изкуствено дишане на мъртвец. ПП ГЕРБ няма да участва в преговори и консултации с нито една от партиите, която участва или пряко подкрепя правителството на Пламен Орешарски ПП ГЕРБ иска бързи и честни избори, на които гражданите да кажат какво искат и коя политика да подкрепят. Това заяви от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

В емоционално изложение, написано предварително, тя изложи доводите на партията си към кабинета и изборните резултати от евровота. Караянчева призова към разпускане на кабинета и нови предсрочни избори.

„Призоваваме премиера Пламен Орешарски да признае този вот и след като не подаде своята оставка с достойнство преди една година, да я подаде още днес с цялата отговорност, на която е способен“, каза Караянчева и добави: „Правителството получи национален вот на недоверие на 25 май“.

„Резултатите показаха, че партиите, които го подкрепят, не получиха обществено доверие, за да продължат да управляват страната”, обясни Караянчева и призова: „Всички честни хора в БСП да признаят, че получиха гласове с Костинбродската измама. Всеки ден на това управление е ден по пътя към националната катастрофа”.

Депутатите от ГЕРБ съпроводиха изказването й с скандирания „Оставка”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.