ГЕРБ

Цветан Цветанов: Д-р Теньо Тенев има волята за промяна на Раднево, а ГЕРБ ще го подкрепи

Д-р Теньо Тенев има волята за промяна на Раднево, а ние ще го подкрепим. С потенциала на д-р Тенев, с опита и подкрепата на успешните кметове от областта ще постигнем видими резултати за Раднево. Гарантирам Ви, че Теньо Тенев ще получи подкрепата на цялата Парламентарна група на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Раднево.

Той обясни, че успешните кметове на ГЕРБ знаят каква е разликата между това да разчитат на европейските средства и само на бюджета на общините си. „Не трябва да се колебаете, а да подкрепите по-доброто бъдеще за Раднево с бюлетина номер 8. ГЕРБ е единствената партията, която застава пред избирателите си и говори искрено и честно, в това число и когато сме сгрешили“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

„Преди четири години подкрепихме кандидат за кмет, с който не успяхме да постигнем желаните резултати в Раднево. Най-важното за един кмет е да му тежи думата. Д-р Теньо Тенев е точно такъв човек. Той има характер, честен е, принципен, изключително отговорен. Хората, които провалиха нашето успешно управление, днес са зад кандидата на БСП“, заяви областният координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров.

Цветан Цветанов добави още, че ГЕРБ се стреми към повече кметове, защото е доказала, че може да развива българските общини.

Евродепутатът Ева Паунова подчерта, че в Раднево, за да окаже подкрепата на цялата група евродепутати от ГЕРБ/ЕНП за д-р Теньо Тенев. „Гласувайте за това инвестициите да дойдат в Раднево. Д-р Тенев има подкрепата на всички български евродепутати от ГЕРБ и на най-голямото политическо семейство в Европа – това на Европейската народна партия“, подчерта Паунова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.