ГЕРБ

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев е един достоен и честен човек

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев е един достоен, честен човек, с който можем да премахнем модела Андон Тотев. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сандански.

Цветанов подчерта, че Кирил Котев ще върви по пътя на колегите си народни представители от 41-ото Народно събрание Атанас Камбитов и Георги Икономов. „В Общините Благоевград и Банско, след четиригодишното управление на д-р Атанас Камбитов и Георги Икономов, отчитаме видими резултати. Вярвам, че след четири години ще отчетем същото и в град Сандански. Ще бъдем единни в надпреварата за кмет на Сандански и заедно с нашите съмишленици ще постигнем победа“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. 

На срещата присъстваха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Сандански.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.