ГЕРБ

Цветан Цветанов отговори на Реформаторския блок, относно обвинението им за черен пиар

Цветан Цветанов, който е шеф на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията, излезе с официална позиция до медиите, свързана с атаките от страна на Реформаторския блок. Както е известно, реформаторите от известно време намекват, че ГЕРБ финансира материали в медиите, които са черен пиар срещу Радан Кънев и партньорите му в РБ.

Ето целия текст:

„Уважаеми господин Зеленогорски,

За пореден път използвам възможността да уверя уважаемите колеги от Реформаторски блок, че ПП ГЕРБ категорично и по никакъв начин не си е позволявала да се занимава с организирането на черен ПР срещу когото и да било. Категорично заявявам, че ГЕРБ не финансира материали в медиите срещу политическите си партньори или опоненти. В духа на толерантността, за която всички говорим, бих помолил и призовал да не правят подобни опити за внушение в тази посока.

Използвам възможността да Ви информирам още, че като председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ провеждам национална обиколка на страната и се срещам както със структурите на ГЕРБ, ката и със симпатизанти от цялата страна. Срещите ни протичат под формата на конструктивен диалог и обсъждане на политики за развитие на всички региони в България. Заедно с хората от цялата страна работим за промяна, за европейски облик на общините и за видими резултати за хората. Единственият тон, който структурите на ГЕРБ и аз като председател на Националния предизборен щаб на партията използваме, е позитивният и градивен тон.

В заключение, още веднъж заявявам, че както лично обявих в началото на кампанията, така и до края на кампанията, ПП ГЕРБ ще участва в предизборната кампания само и единствено с градивни политики и програми за развитие на всички български общини.“

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.