ГЕРБ

Цветан Цветанов: Програмата на ГЕРБ е да имаме кметове в над 100 общини, над 1800 общински съветници и градоначалници в 16 до 18 области в страната

Ще дойде и десетата поредна победа на ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в словото си по време на официалното представяне на кандидат-кметовете на партията в зала „Арена Армеец“. „Имахме трудни моменти, но това е силата на една партия, която мина от управление в опозиция“, добави той.

„ГЕРБ е по-боеспособна отвсякога. Бойко Борисов направи това, което ние наричаме мисия. Обедини ни и тръгнахме заедно. Благодарение на Бойко Борисов имаме развитие, благодарение на Бойко Борисов имаме стабилна България“, продължи Цветанов.

„Прогнозата на предизборния щаб на ГЕРБ е ние да имаме кметове в над 100 общини, над 1800 общински съветници и градоначалници в 16 до 18 области в страната. Регистрираме 5142 общински съветници – пълни листи навсякъде. Регистрираме и 3015 кметове във всички населени места“, заключи зам-председателят на ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.