ГЕРБ

Цветан Цветанов пусна бюлетина с цялото домочадие

Гласувах за силна и обединена Европа, за достойно представителство на България в ЕС и връщане на държавността. Това каза Цветан Цветанов пред журналисти, след като пусна бюлетината си за европейски депутати. Цветанов пристигна да гласува заедно с цялото си семейство. На въпрос, свързан с това, дали очаква голяма избирателна активност от българските граждани, той отговори: „Всичко зависи от българските граждани, дали искаме да бъдем активни европейски граждани или искаме просто да запазим едно статукво. Затова всеки трябва да упражни конституционното си право, а това е най-важното в демокрацията”.

Той обясни, че за неговото семейство е радостен фактът, че голямата му дъщеря успя да упражни правото си на глас и изрази удовлетвореност от факта, че всички абитуриенти са проявили желание да гласуват.

На въпрос, дали е притеснен от очакваната присъда в утрешното дело срещу него за присвояване на голяма сума пари от бюджета на МВР, той отговори, че не изпитва притеснение. „Нека да говорим днес за Европа, затова казах, че държавността трябва да се върне”, заяви Цветанов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.