ГЕРБ

Цветан Цветанов: Сливен се нуждае от истинска промяна, за да бъде като Пловдив, София, Бургас, Стара Загора

Сливен се нуждае от истинска промяна, за да бъде като Пловдив, София, Бургас, Стара Загора. Това може да се случи само с номер 8 за Стефан Радев. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен.

„Стефан е най-добрият избор за Сливен, защото има голям екип, които застават зад каузата ГЕРБ за бъдещето на Сливен и областта. И защото, след всяко управление ГЕРБ показва видими резултати, показва перспектива и реална възможност за развитие. Но това е възможно само тогава, когато сме обединени. Трябва да имаме 4:0 за ГЕРБ в общините от Сливенска област“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева.

„Деси Танева е човекът, който може да реши всеки един проблем – тя решава проблемите на всички общини в сферата на земеделието. Подкрепя я цяла България, защото тя никога не забравя откъде е тръгнала. Деси е винаги с Вас със сърцето и ще подкрепя Стефан Радев“, каза Цветанов пред жителите на Сливен.

Стефан Радев заяви, че през последните години Сливен е в летаргия, но представителите на ГЕРБ са показали чрез инициативите си, че сливенският дух е жив.

„Нужен е път на инвестиции, доходи и растеж за Сливен. Моята голяма кауза е да задържим и да върнем младите хора в Сливен – чрез създаване възможности за реализация, чрез осигуряване на безопасна среда и развитие за децата. За всичко това трябват инвестиции“, обясни Радев.

Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен силният отбор на ГЕРБ е заложил на стратегия и на конкретни цели. „Вече сме се ангажирали с конкретни срокове, които са достъпни за гражданите. Ние останахме най-слабото звено по оста София-Пловдив-Бургас. Искаме динамично развитие, което може да постигне само нашия отбор. Имаме енергия за промяна, имаме визията, имаме ресурсите. Трябва да отхвърлим статуквото и проваленото управление и да кажем „да“ на нов път за Сливен с номер 8. Успешните градове са тези, които се управляват от ГЕРБ. Да прибавим Сливен към тях“, призова хората Стефан Радев.

„Сливен има най-успешния министър в новата демократична история на България – Десислава Танева. Време е Сливен да се върне по пътя на европейското развитие на България със Стефан Радев. Той е личността, кметът на Сливен, който всеки ден ще отстоява ценности и ще работи за хората. Европа подкрепя Стефан Радев. Гласувайте за европейското развитие на Сливен, защото Стефан Радев ще направи така, че Сливен да има бъдеще в България и в Европа“, заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел.

Според бившия конституционен съдия Георги Марков ГЕРБ е партията на възраждането на България. „Има само една силна партия в България и това е ГЕРБ“, категоричен бе Марков, който също заяви подкрепата си за Стефан Радев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.