ГЕРБ

Цветан Цветанов: Според анализа вече имаме 14 избрани кметове на кметства

На 22 септември приключи най-важният етап окончателното регистриране на кандидатите за кметове и общински съветници за местните избори. Това каза Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на ГЕРБ по време на пресконференция, предаде „Фокус“.

„ГЕРБ е единствената партия, която регистрира пълни избори във всички общини. Поради увеличаване на мандатите ГЕРБ регистрира 5 181 общински съветници. Имаме целият състав на всички листи в цялата страна. Има партии, които са традиционно силни през последните 25 години и нямат пълни листи“, посочи Цветанов.

„Според анализа вече имаме 14 избрани кметове на кметства, защото имаме регистрирани само по 1 кмет от ПП ГЕРБ. Те са в населени места в общините Аксаково – 7 кметове, които ще бъдат от ГЕРБ, Аврен – 2 кметове на кметства, Ветрено – 1, Джебел – 1 в с. Припер, Бойчиновци – 1 кмет в 1 населено място. В Берковица също има едно село с избран кмет“, заяви той.

Цветанов обясни, че ГЕРБ залага на новите иновативни моменти като част от изборната кампания, за да могат да се представят най-добрите акценти.

„Силният момент е кампанията да бъде толерантна, градивна, да има сблъсък на идеи. При всички положения ще направим всичко възможно да стигнем до повече избиратели. ПП ГЕРБ залага на кампания лице в лице, за да може да представим това, което сме направили, да дадем отчет на избирателите, но и да покажем какви са новите предизвикателства в местната власт“, каза още Цветан Цветанов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.