ГЕРБ

Цветан Цветанов: Стара Загора и областта са победители, защото тук сме шампиони на всички избори

Стара Загора и областта са победители, защото тук сме шампиони на всички избори. Живко Тодоров направи чудеса и сбъдна много мечти на старозагорци. Той пое отговорността да бъде истински лидер на област Стара Загора. Подкрепете го отново с номер 10. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Стара Загора.

Той призова жителите на Стара Загора да не подценяват опонентите на ГЕРБ, защото Живко Тодоров и всички общински съветници се нуждаят от висока избирателна активност. „Само тогава ГЕРБ ще победи с много по-голям резултат и няма да има плаващи мнозинства, които да създават проблеми на успешния кмет. Живко и екипът му нямат време за балотаж, защото усвоиха около 300 милиона за един мандат и трябва да започнат да работят по новия програмен период. Средата в Стара Загора може да бъде устойчива само с кмет Живко Тодоров“, категоричен бе Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ победата на първи тур ще даде енергия на всички кандидати на ГЕРБ за кметове в област Стара Загора. „Убеден съм, че кандидатите ни в Мъглиж, в Казанлък, в Раднево и в Чирпан ще бъдат част от успешните кметове на ГЕРБ. Те носят потенциала и енергията в себе си. Ние върнахме кредита на доверие, който ни дадохте преди четири години и заставаме пред Вас с високо вдигнати глави, за да поискаме отново да назначите кметовете на ГЕРБ, които постигнаха видими резултати. А там, където досега е нямало кметове на ГЕРБ-назначете си, защото ГЕРБ прави политики за развитието на България и на Стара Загора“, заяви Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров благодари на екипа си, че е бил до него неотлъчно през последните години. „Истинската победа, която всички ще изпитаме, няма да бъде на 25-ти октомври, когато ще победим, а когато Стара Загора стане град номер едно за живеене. Хората са най-голямото ни богатство, затова всички тези млади хора трябва да останат тук и да се гордеят с града си“, подчерта Тодоров.

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова посочи, че площадът никога не е била толкова пълен.

„Подкрепата към ГЕРБ и Живко нараства с всеки следващ път, когато идваме в Стара Загора. Ние, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, заставаме зад Вас и зад Живко Тодоров. Европейският дух се усеща тук с всички реализирани проекти в Стара Загора. Вие сте прекрасен пример за това, което може България. Заради активни, млади и далновидни политици като Живко Тодоров, България е на пето място по усвояване на европейско финансиране. Имаме опита и имаме визията, затова хората и Европа ни подкрепят. Европа вярва на кметовете на ГЕРБ, вярвайте им й Вие“, призова жителите на Стара Загора Ева Паунова.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.