ГЕРБ

Цветан Цветанов: Тук сме, за да подкрепим кандидата на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев

Трявна е невероятно място, но се нуждае от промяна. Тук сме, за да подкрепим кандидата на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев. Гласувайте с номер 1, защото Дончо е номер едно и номер едно ще си остане и след изборите. Това призова жителите на Трявна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той се разходи из пазара в град Трявна, където хората поискаха от него да бъде изграден нов и модерен пазар, защото този, който съществува в момента, се намира на улицата. „Знаете ли какъв пазар направихме в Стара Загора? И тук ще направим. ГЕРБ е единствената партия която залага на реални обещания и видими резултати. Затова изберете номер 1 – за ГЕРБ и Дончо Захариев“, подчерта Цветан Цветанов.

„Трябва да бъдат полагани грижи и за другия град в общината – Плачковци, защото сега е оставен на втори план от сегашното управление. Аз поемем този ангажимент пред жителите на община Трявна“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.