ГЕРБ

Цветан Цветанов убеден, че ГЕРБ ще обере обществената подкрепа на изборите

Убеден съм, че на предстоящите парламентарни избори партия ГЕРБ ще получи действително най-много обществена подкрепа, както от Великотърновска област, така също и от всичките останали 30 многомандатни избирателни райони. Това заяви Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията в рамките на представянето на листата за предстоящите парламентарни избори във Велико Търново.Кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов обяви листата на ГЕРБ за областта и първо благодари на Цветан Цветанов, че е приел да бъде неин водач. “Използвам случая първо да благодаря на г-н Цветанов, че отново прие да е водач във Велико Търново.

Такова беше и желанието на всички наши структури, тъй като по събранията за номинациите, той беше номиниран. Кандидатите, които ви представяме днес са хора с много добри биографии, с компетенции и безупречни репутации. Те са специалисти в различни области“, каза още Даниел Панов.

Водачът на листата – Цветан Цветанов е и зам.-председател на ПП ГЕРБ, както и председател на националния предизборен щаб. Втори в листата ще бъде проф. Пенчо Пенчев, ръководител на катедра Стопанско управление във ВТУ и преподавател по икономически дисциплини.

Трети в листата ще бъде Евгени Стоев, народен представител от 41-то и 42-то Народно събрание. В двата си мандата е работил по въпросите на икономиката и енергетиката и туризма. От работата му хиляди българи, които са теглили кредити имат ползи, защото именно той. с още двама депутати прокара поправки в Закона за отпадане на т.нар. наказателни лихви.

Четвърти в листата е Мирослав Петков, отново народен представител в 41-то и 42 НС. Той е от Горна Оряховица, председател на общинската структура на ПП ГЕРБ в гр. Горна Оряховица. Бил е и председател на общинския съвет в родния си град.

Петият представител в листата е социалният психолог Деян Хаджийски. Той е енергичен, отговорен млад човек. Представител на младежката структура на МГЕРБ във Велико Търново, а освен това е и общински съветник, каза Даниел Панов за подредбата в челото на листата.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 1 =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.