ГЕРБ

Цветан Цветанов в Казанлък: Галина Стоянова е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ

В Казанлък посрещнаха с четири спортни турнира председателя на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „Галина Стоянова е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ, затова е важно да я подкрепите на 25-ти октомври с бюлетина номер 19“, призова жителите на Казанлък Цветанов.

Цветан Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък Галина Стоянова и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова дадоха началото на спортен празник, който се проведе в Казанлък. Комбинираното спортно съоръжение, на което се проведе четиристранния шампионат, е реновирано по инициатива и със средства на ГЕРБ. Ремонтните дейности са на стойност около 65 хил. лева. Площадката за стрийт фитнес бе открита през 2012 г. Тя бе една от първите в България. Комбинираното игрище за волейбол, баскетбол и футбол пък бе открито миналата година. Ежедневно на трите спортни съоръжения тренират около 150 момичета и момчета.

„Най-важно за един град е да има среда за живеене. Не е важно дали парите за изграждането на едно такова спортно съоръжение са дадени от ГЕРБ, а че е създадено с безвъзмездния труд на казанлъшката младежка организация. Това ги прави съпричастни“, допълни Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ пое ангажимент, че до месец май догодина в Казанлък ще има още един комплекс с модули за стрийт фитнес.

Ева Паунова поздрави Галина Стоянова, че прави града достъпен и приветлив за младите. Миналата година българският евродепутат от ГЕРБ положи първата копка на един от спортните терени. „Стабилните общества се градят от хора като Галя. Въпреки че имаше моменти, в които хората нямаха достъп до европейската солидарност, професионалистите от ГЕРБ върнаха доверието на Брюксел“, подчерта Паунова.

Цветан Цветанов, Галина Стоянова и Ева Паунова посетиха и две реновирани зони за отдих в Казанлък, финансирани от Оперативна програма „Регионално развитие“. Цветанов посочи, че за периода 2009-2014 година в Казанлък са инвестирани 109 милиона лева.

„Тук са приготвени проекти за над 110 милиона лева през новия програмен период. Сигурен съм, че със стабилното правителство на Бойко Борисов и благодарение на успешната местна власт, Казанлък ще продължи да се развива динамично“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

На събитията присъстваха още старозагорските народни представители д-р Кирил Добрев, Пламен Йорданов, Нено Влайков, както и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ за Казанлък.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.