ГЕРБ

Цветан Цветанов: Всички, които милеят за Крумовград, трябва да гласуват за кандидата на ГЕРБ Венета Добрева с номер 4

Всички, които милеят за Крумовград и искат децата им да се завърнат по родните си градове и села, трябва да гласуват за кандидата на ГЕРБ за кмет на Крумовград Венета Добрева с номер 4 в бюлетината. Това призова жителите на град Крумовград по време на среща председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Венета Добрева е лицето на промяната в община Крумовград, подчерта Цветанов. „Всяка година ГЕРБ умножаваме подкрепата за нас сред избирателите, но не с агресия и натиск, а с демократични способи, реални политики и видими резултати, защото хората имат нужда от по-добър живот“, каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Крумовград Венета Добрева призова съгражданите си да извоюват достоен резултат на вота на 25-ти октомври и да си гарантират своето лично право на избор, което досега местната власт в Крумовград не никога не е зачитала. Добрева бе категорична, че ГЕРБ няма да отвръща на агресията с агресия, а ще се държи толерантно към всички, защото многообразието е отличителната черта на смесените региони и то трябва да се съхранява и надгражда.

Цветан Цветанов призова жителите на община Крумовград да гласуват и да убедят максимален брои свои близки и познати също да упражнят правото си на вот, защото чрез високата избирателна активност ще бъдат преборени купените и контролираните гласова. „Гласуването ви дава независимост и правото да търсите сметка и да контролирате следващия кмет на Крумовград. Затова гласувайте свободно, по съвест и разумно. Изберете Венета, защото тя няма да дели хората на наши и ваши, а ще е кмет на всички крумовградчани“, каза още Цветанов. Той призова хората да подкрепят и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на населени места, за да могат те да подкрепят общинския кмет и заедно да променят Крумовград и д анаправят възможни видимите резултати.

По-рано, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ-Кърджали и заместник-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева и членове и симпатизанти на ГЕРБ запалиха свещички и се помолиха за здраве в църквата „Свети Иван Рилски“ в Крумовград, която днес отбелязва храмов празник. Стотици миряни посрещнаха Цветанов в двора на църквата, която е строена през далечната 1934 г. е и единствената в региона, носеща името на светеца Иван Рилски. От името на ГЕРБ на вярващите бе раздаден курбан за благоденствие и победа на вота на 25-ти октомври.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.