ГЕРБ

Цветан Цветанов засекрети управленския екип на ГЕРБ до изборите

ПП ГЕРБ се стреми към около и над 120 депутати в следващия Парламент. Когато той се конструира ще обявим и управленския си екип. Това заяви във Варна председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов преди откриването на Седмия летен университет на Младежката организация на партията. Цветан Цветанов заяви още, че силното дясноцентристко управление със солидна подкрепа ще допринесе за стабилното управление на страната.

„Някои политически формации в момента се стремят да влизат в излишна конфронтация с ПП ГЕРБ и да поставят безумни условия към една политическа формация, която е водеща в България в център-дясно, която е член на Европейската народна партия , каза Цветан Цветанов.

Той допълни, обаче че по отношение на Реформаторския блок, ПП ГЕРБ ще запази добрия тон. „ГЕРБ вече натрупа сериозен капацитет, направихме си много изводи от управлението ни през 2009-2013 година и сме единствената партия която има реален политически живот. Самия факт, че за седми пореден път организираме летен университет на МГЕРБ означава, че сме последователни с политиката си, както с отношението си към младите хора, така и към подготовката на административен капацитет, който ще може да бъде използван в бъдещото управление на държавата”, допълни още Цветан Цветанов.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × two =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.