ГЕРБ

Цветан Цветанов: Заставаме зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов, защото сме оценили неговите качества

Заставаме зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов, защото сме оценили неговите качества. Той е млад човек с голямо сърце, почтен и енергичен. Шукри е човек, който не дели хората на наши и ваши. Ние сме в Чепинци, защото като партия не делим населените места на малки и големи. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Чепинци.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ винаги е била толерантна към всички, независимо от това кой каква религия изповядва. „Това е характерна особеност на европейските партии, които ценят различията у човека. Ние уважаваме всички, независимо от религията и произхода на хората“, обясни той.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че е много важно на 25-ти октомври жителите на община Рудозем да бъдат истински европейски граждани и да заявят ясно желанието си за промяна, прозрачност и достъпност на местната администрация. „При разговорите на Шукри с мен, с премиера Бойко Борисов и с министрите, той винаги е изтъквал значимостта на ГКПП „Рудозем-Ксанти“, за който вече е осигурено европейско финансирано. Когато граничният пункт бъде изграден, всички Вие ще усетите плюсовете на тази нова възможност за региона. Шукри Халилов е бъдещето на Рудозем и вярвам, че той винаги ще се вслушва в мъдрите Ви съвети за управлението на общината“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Смолян Николай Мелемов представи и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров. „Утре на празника на Смолян ще присъства кметът на община Ксанти, който ще обяви, че е осигурено финансиране за граничния пункт между Рудозем и Ксанти“, съобщи Мелемов. Той поиска подкрепата на жителите на Рудозем за Шукри Халилов, за да може да намери Общината своя добър стопанин.

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев Рудозем не е община, която да бъде давана за пример, поради своята голямата задлъжнялост, некачествени проекти и заради отдалечеността на администрацията от хората. „Вие действително имате нужда от промяна. Но най-вече от промяна в ценностите в управлението. Убеден съм, че Шукри ще управлява Рудозем с много повече морал и човечност“, каза Уручев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов заяви, че не се гордее с това, което се случва в общината.“ Затова сме решени да променим коренно ситуацията. Моята визия за развитие на община Рудозем е, че трябва да задържим младите хора, които със своя хъс и оптимизъм ще помогнат на Рудозем да разцъфти като другите общини, управлявани от ГЕРБ. С всички сили трябва да работим за промяна на Общината и тук да има видими резултати“, подчерта Халилов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.