Новини

Цветелин Кънчев: Местни управници на БСП се разболяха от звездомания

На 8 август предстои Национален съвет на „Евророма“, на който ще се разгледат позициите ни спрямо БСП. Някои от „местните величия“ на БСП страдат от звездомания. Някои хора като видят лев в повече, се разболяват от звездната болест. Други не им стигат хиляди. Хората са различни. Но ние ясно ще поставим картите на масата. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев.„Ако чакат БСП от тук нататък някой да им върши работата, не са познали. Ето, в Стара Загора няма да оставим кмета на тръгне да бута циганските къщи. Има законов механизъм за легализацията на циганските къщи“, заяви още Кънчев.

„Ама вие защо позволявате на вашите хора да живеят в къщи, които застрашават живота им“, репликира го Ани Цолова.

„Ами и нашите хора искат да живеят в боянски къщи, ама не могат. Нашите хора са набутани в махалите“, отговори Цветелин Кънчев.
„Нека вашите хора първо се образоват, после да имат претенции“, продължи тв водещата.

„Вие знаете ли кой построи блоковете, в които живеят хиляди българи? Циганите. Циганите, които бяха в армията. И къде живеят сега тези хора? В гетата, там ги набутаха“, заяви Цветелин Кънчев.

По повод масовото купуване на цигански гласове по време на избори, той коментира: „Ще стана сакатлък в някоя циганска махала. На ромите им писна вече дебеловрати момчета да обикалят и да ги притискат“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.