ГЕРБ

Валери Йорданов, кандидат за районен кмет от ГЕРБ: Приоритет в работата ми са мерките за ограничаването на битовата престъпност в район „Витоша“

Приоритет в работата ми са мерките за ограничаването на битовата престъпност в район „Витоша“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат за кмет на района инж. Валери Йорданов, който се срещна с граждани от кварталите „Павлово“ и „Бъкстон“. Работим за подобряване на резултатите, подчерта пред избирателите си Йорданов.

Той заяви, че ако получи отново подкрепата на съгражданите си, ще продължи с най-важните дейности в района – развитие на инфраструктурата и транспортните услуги. „Целта ми е кварталите да станат по-сигурни“, коментира още инж. Йорданов.

На срещата присъства и зам.-председателят на 43-тото Народно събрание Димитър Главчев, който подчерта пред гражданите, че съвместно със Столична община и Йорданка Фандъкова на законодателно ниво се работи активно, за да се разработят мерки за подобряване на инфраструктурата, както и повишаване сигурността на гражданите.

„ПП ГЕРБ винаги е залагала на няколко приоритета, сред които подобряване на инфраструктурата и сигурността“, увери Главчев. Той посочи, че в момента тече изпълнението на много проекти с национално и европейско финансиране, които целят да се подобри качеството на живот на гражданите не само от район „Витоша“, но и в цялата столица.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.