НФСБ

Валери Симеонов: Гласувайки за НФСБ, гласувате за България

Съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и кандидатите за евродепутати от листата на Патриотичния фронт организираха поредица от срещи със симпатизанти в Кюстендил, Петрич, Разлог и Благоевград. „Гласувайки за нашето патриотично обединение, гласувате за България. НФСБ е партия, зад която не стоят банкови капитали, мафиотски групировки, не е ГМО проект, не се поддържа или инспирира от държави извън България.

Ние даваме възможност на всички честни патриоти да имат свои представители в ЕП” – заяви Валери Симеонов. Той обясни, че НФСБ е единствената партия, която предлага Национална доктрина, защитаваща интересите на страната ни, а хората в листата на партията са доказали се авторитети с биография. Симеонов запозна присъстващите на срещите и с успешните кампании, които са водени от Патриотичния фронт и представителя на НФСБ в ЕП – Слави Бинев, между които спасяването на 6-имата български моряци от кораба Ина.

Борис Ячев заяви, че Националният фронт е направил нещо нечувано в най-новата политическа история: „Когато всички се противопоставят, ние си подадохме ръка, обединихме се, създадохме общ патриотичен фронт за спасение на България. Това не е временен предизборен съюз, а обединение на партии със сходна идеология, със сходно виждане как България да върви напред. Обединена, сериозна, могъща формация, която има за задача да спечели изборите, да изпрати свои представители в ЕП, а в последствие в българския парламент“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.