НФСБ

Валери Симеонов оглави листата на НФСБ за евроизборите

Валери Симеонов, Слави Бинев и Велизар Енчев са първите трима в листата на НФСБ. Това стана ясно на пресконференцията днес, на която беше представена цялата листа на Патриотичния фронт. „Листата е съставена с участие на всички партии, обединени около Националния фронт за спасение на България. Хора – патриоти, отговорни, действени и с доказани биографии. Решението за листата беше взето единодушно, без никакви противоречия.

Последните три места са за председатели на партиите от съюза, това е достатъчно красноречиво. Единственото, което ни е водило е да служим на родината, а не удовлетворяването на лични амбиции. Целта ни в следващия Европейски парламент е да отстояваме интересите на родината ни с конкретните си действия” – заяви Валери Симеонов.

Слави Бинев заяви, че изборът на водач на листата в лицето на Валери Симеонов е най-доброто решение.

„За мен никога не е било самоцел да оглавя листата. Най-важни са интересите на България. Тези от нас, от НФСБ, които отидат в ЕП са истински родолюбци, а не русофили или еничари на ДПС. На първо място ще е България – нашите семейства, деца, нашето бъдеще. Това, което може да направи един член на ЕП е да информира за нередностите в България европейските институции, да алармира медиите, което НФСБ ще продължи да прави и в следващия Европейски парламент.”

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.