Новини

ВМРО към ГЕРБ: Събаряйте всички незаконни постройки, а не изборно!

Всички незаконни постройки и гета на територията на страната трябва да бъдат разрушени – не само тези в Пловдив и не само в предизборно време. Това е позицията на ВМРО по повод премахването на незаконно строителство в пловдивското гето „Столипиново”. От ВМРО – Пловдив подозират, че случващото се е „интересен ход“ за откриване на кампанията на ГЕРБ. „Това, което наблюдаваме сега в „Столипиново” е имитация на премахване на постройки.

Защото ясно се вижда, че до съборените бараки продължават да се извисяват огромни палати, които също са незаконни, но тях никой не смее да ги пипне. Местната власт се прави, че не вижда”, смятат войводите. 

„За няколко години управление ГЕРБ показаха, че циганите са над законите в България и сега се опитват да ни замажат очите. И точно Пловдив е нагледен пример: ВМРО от половин година се бори срещу новопоявило се гето в Пловдив, но не среща подкрепа от общината”, посочи областният координатор на ВМРО Александър Сиди. 

„По време на управлението си ГЕРБ не премахваха незаконното циганско строителство и всичко това беше с цената на купените цигански гласове за изборите”, припомни заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него, не бива да се проявява избирателен подход, защото това подкопава доверието в днешната акция. Той дори оприличи случилото се тази сутрин в „Столипиново“ като неумел ход за откриване на предизборната кампания на ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.