Атака

Волен Сидеров, „Атака“: Хората не искат ГЕРБ да се върне на власт

Хората не искат ГЕРБ да се върне на власт. Това показват социологическите проучвания и такива са очакванията на хората. Това обяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред Мартин Карбовски по TV7. „В първите дни на кабинета на Пламен Орешарски имаше масирана кампания правителството да не успее, за да се върне ГЕРБ на власт. Защо? Хората вече не искат ГЕРБ. Това е видно. Подкрепих кабинета и е нормално това да ми носи негативи. Но „Атака” има твърдо ядро и продължава само напред. Стабилното ядро също така ми дава основание да очаквам, че ще имаме евродепутати.

Сега социолозите ни дават малко проценти, но истината винаги е по-различна”, обясни Сидеров. 

Лидерът на „Атака” води листата за евровота, а след него са наредени Десислав Чуколов и Магдалена Ташева. „Оформя се лидерска битка и в този смисъл съм готов с всеки да дебатирам. Приканвам другите лидери на дебат за България, за обстановката в Украйна, за Русия”, каза още Сидеров. 

Националистът добави, че Борисов е имал своя шанс да се превърне в българския Виктор Орбан, но го е изпуснал. „Орбан показа как може да се защитава националният интерес, когато страна е част от ЕС. Борисов имаше шанс да бъде като него, но го изпусна”, сподели още Волен.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.