Атака

Волен Сидеров: „Атака“ има над 5% подкрепа

Над 1000 човека посрещнаха в Благоевград Волен Сидеров. Пред тях той очерта две важни задачи пред „Атака” – националният митинг – протест днес пред Министерски съвет и ДКЕВР срещу увеличението на тока и недопускането мутрите да се върнат на власт на 5 октомври. „На 5-ти октомври целта е да спрем мутрите да се върнат отново на власт. Спряхме ги 2013-та година, знаете много добре, че нашата партия изяде много бой, но ги спряхме да се върнат на власт. И това беше историческа заслуга на „Атака” и на никой друг. Ние спряхме връщането на герберите на власт 2013-та година и това е заслуга към България“, заяви Сидеров.

Той подчерта, че според последните социологически изследвания националистите имат 5% и социолозите вече не могат да скрият покачването на резултата. Така е било и 2005г.

„Никой не говореше за нас и изведнъж последните 3-4 дни преди изборите започнаха да изстрелват резултати, че ние влизаме. Сега е същото“, допълни националистът.

Лидерът на „Атака” беше категоричен, че протестите срещу повишението на цената на тока са последователна битка, защото пазарната логика показва, че токът не трябва да се покачва. Той посочи какво трябва да се направи – да се върнат ЕРП-тата в български ръце, да се прекратят договорите с американските централи и ВЕИ-тата.

Лидерът на националистите обърна внимание, че безверието и апатията на народа са се превърнали в отвращение от политиката и основата вина е на медиите, защото представят политиците в лоша светлина. Политиката засяга всички хора и те трябва да бъдат окуражавани, а не обезверявани. Сидеров заяви, че „Атака” дава кураж на българите още от създаването си и той ще бъде в политиката, защото хората имат нужда от куража и надеждата, която им дава.

„Ние сме националните герои, които показваме пътя. Това не са силни думи. Положението днес също е толкова блатно и тежко, колкото през турското робство и сега ние трябва да покажем, че има път за освобождаване от колониалното робство и този път е по силите на българския народ. Все още можем, затова трябва да го направим. Длъжни сме да го направим в името на България“, завърши Сидеров. „Атака” е №11 в интегралната бюлетина!

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + 9 =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.