Атака

Волен Сидеров: Брюксел краде България

Брюксел краде България. Много малко хора знаят, че страната ни е дискриминирана и към нея има двойни стандарти по отношение на еврофондовете. Всичко в ЕС се прави за големите корпорации, не за обикновения човек. Това коментира водачът на евролистата на АТАКА Волен Сидеров в Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на партията. Там Сидеров дари средства на тежко болен мъж, за да погаси потребителския си кредит и да покрие разходите си до края на годината. 45-годишният Атанас Атанасов от 18 години е на хемодиализа и вследствие на болестта ослепява напълно. Мъжът се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, средствата за която ще бъдат осигурени от партия АТАКА.

„Ние правим това, което ЕС не прави. То се нарича солидарност“, коментира Националист №1. Той допълни, че на практика продължаваме да даваме на ЕС повече пари, отколкото получаваме. „Това е несправедливо, в противоречие с регламента на ЕС, защото в договора пише, че този съюз се създава, за да премахне несправедливостите, да няма големи разлики в 

различните региони в Европа, което абсолютно не е така”, категоричен бе Сидеров. Според лидера на АТАКА, ако дойде някой в Северозападна България и отиде в друг район от централна Европа ще установи, че разликата е космическа.

„На Барозу явно това не му е грижа и затова в ЕП ще се чуе следното: Или коригирате своята философия от ЕС, или го разтурете и всеки да се оправя сам. В момента хем сме вкарани в една рамка, хем тази рамка не ни дава достатъчно”, допълни Сидеров. По думите му досегашните правителства не са се борили България да получи колкото трябва. Той даде пример с Гърция, Латвия и Естония, които получават много повече. Освен това ЕС обеща да даде 11 млрд. евро на превратаджийската хунта в Киев. „Защо не дадат 11 млрд. евро на България, нали сме финансови отличници?”, попита Сидеров. По думите му трябва да се предоговори затварянето на 3 и 4 блок
на АЕЦ „Козлодуй” и да се предотврати затварянето на 5 и 6 блок. Той подчерта че еврофондовете ни са в пъти по-малко, отколкото в други държави.

Той бе категоричен, че не чува да се говори за двойните стандарти на ЕС от другите кандидати за европарламента. „Бягат от дебати. Нека да застанем един срещу друг и да кажем кой за какво се бори”, за пореден път призова опонентите си патриотът и добави, че трябва да участват и основните претенденти от извънпарламентарните партии.

„Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват от къде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания”, каза той имайки предвид „България без цензура”, върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци.

Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. „Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лв., за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже: „Бареков препълни зала”, коментира Сидеров. „Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него”, заключи Сидеров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.