Атака

Волен Сидеров: Давам Плевнелиев на прокуратурата за всяване на конфликт и подкрепа на престъпен режим

Лидерът на Атака Волен Сидеров коментира срещата на върха на НАТО в Уелс. Той подчерта отново, че Вашингтон събира своите послушковци, за да им нареди какво да правят следващите години. Сидеров коментира информацията, че НАТО е одобрило сили за бързо реагиране срещу руска заплаха и заяви, че на практика с това НАТО обявява война на Русия.„Вие спомняте ли си, че Атака протестира пред Министерството на отбраната. Само Атака. Нямаше други патриоти или такива, които се обявяват за националисти и патриоти.

Нямаше други, които се обявяват за русофили или казват, че са против санкциите срещу Русия, а на практика ги подкрепят, като БСП. Нямаше партии, прикрепени към ляв, десен, центристки сектор. Имаше Атака. Аз и моите колеги бяхме пред Министерството на отбраната, за да заявим ясното си несъгласие с министъра на отбраната Шаламанов, който обяви, че Русия е заплаха за България“, добави Сидеров. Той припомни, че тогава е станал скандал и премиера БлЗАшки се е опитал да замаже положението, чрез редакция на думичките в „Стратегия 2020“. Сидеров подчерта, че тази стратегия се пише във Вашингтон, а нашите управници са само слуги. Лидерът на Атака припомни, че е дал военния министър Шаламанов на прокуратурата, заради „Стратегия 2020“. „Сега обаче аз ще подам сигнал, освен срещу Шаламанов и срещу Плевнелиев, Росен Плевнелиев, за нещастие водещ се президент на България, затова, че той като Шаламанов всява конфликт и подкрепя един престъпен режим. Превишава си правомощията и обещава от името на България парични средства за украинската хунта“, добави Сидеров.

Лидерът на Атака коментира и информацията, че лидерите на НАТО са одобрили сили за бързо реагиране, наброяващи 4000-5000 човека. „Направо уплашихте Русия. Ще разгърнете 4-5000 човека, те ще превземат Русия и ще я окупират, разбира се, за голяма радост на Расмусен и Плевнелиев. Естествено, че това е смешно. Това е дрънкане на оръжия, това е надуване на мускули без покритие, от тези изкуствените, стероидните мускули, които след това се превръщат в дрипи, когато не се помпат със съответните стимулиращи вещества. Такива мускули в момента НАТО помпи и иска да покаже пред света. Всъщност показва, че е един жалък съюз, защото се самонавива и обяснява как ще вземе мерки срещу някаква руска заплаха, каквато няма“, добави Сидеров и попита кого заплашва Русия. Той подчерта, че този въпрос не е зададен от нито един журналист, защото те са купени и няма да попитат Плевнелиев.

Лидерът на националистите коментира идеята за разширяване на НАТО на Изток, което е одобрено от всички страни участници, с Черна гора и Молдова. „Страшна закана. Искам да ви кажа, че са изтръпнали в Кремъл, защото Молдова и Черна гора като се присъединят към НАТО и ще стане наистина страшно. Вече ще затреперят. Путин ще се предаде. Ще излезе на украинско-руската граница и ще каже „Предавам се. Вие ме победихте психологически. Не мога да издържам вече. Влизайте, разграбвайте Русия“. Вероятно така си представя Плевнелиев тези решения, които той е одобрил“, добави Сидеров. Той коментира, че българският президент без да е натоварен от никого одобрява решения, които се вземат от Вашингтон, и които работят против България. Плевнелиев не само се съгласява, а кани управленски структури на НАТО и редови части. Сидеров припомни, че и сега има американски пехотинци у нас, готови да направят преврат, ако някой тръгне да противоречи на американската политика. Той беше категоричен, че те няма да успеят, защото американските войници са прехвалени и припомни провалите на американската армия във Виетнам, в Ирак, като подчерта, че САЩ където се намесят става лошо.

„Сега Плевнелиев иска САЩ да се намесят в България. Да дойдат тук, да установят командване, не че нямат, но това да се официализира, защото сега България е командвана от САЩ. Това е ясно, обаче да стане официално. Българските офицери да козируват на американски началници и да правят каквото те им наредят. Това го казва Плевнелиев, президента на България и то го казва от името на България. Ти, г-н Плевнелиев, обаче не си България. Може поради безхаберие на определн кръг българи да си президент на България, за съжаление, за нещастие и то с фалшифициране на избори, но ти не си България. Ти нямаш право от името на България да определяш такива неща. И това още повече засилва моето убеждение и убеждението на много българи, че трябва да проведем референдум дали България трябва да остане в НАТО или не. Аз съм категорично за излизане на България от НАТО, защото това ще донесе, категорично, по-голямо спокойствие на страната ни, един неутралитет, отколкото сега истеричното въвличане във военни действия, в които сега ни вкарват“, добави Сидеров. Той припомни, че България се вкарва в една атмосфера, в която страната ни трябва да даде плацдарм и български войници срещу руската заплаха.

Сидеров коментира и намерението на Плевнелиев да дадем на Украйна 500 000 лв. и това, че обещава, но не ги дава от джоба си. Лидерът на Атака припомни, че тези пари се дават на военната хунта в Украйна, която изби гражданите си. „На тези убийци Плевнелиев дава 500 000 лв. от вашите пари, уважаеми българи. Изберете го пак. Той ще им даде 5 милиона следващия път и може и повече, колкото му поискат американците. Петстотин хиляди лева на украинските убийци от Плевнелиев. Това е президентът, който сте избрали така че сега му яжте попарата. Обаче не се сърдете, когато утре стане още по-лошо за България, когато ме срещнете на улиците и кажете „г-н Сидеров, защо така?“. Защото така сте постъпили, защото сте избрали на най-високия пост на държавата човек, който дава половин милион български пари, от българския бюджет на убийци. Тези хора биват наградени от българския президент с ваши пари, заради това, че са убийци. Така, че уважаеми сънародници, когато избирате трябва да знаете много добре, че вършите нещо важно и отговорно. Това не е разходка в парка, не е закачка, не е игра. Вие правите нещо отговорно, от което зависи вашият живот.“, добави Сидеров. Той подчерта, че могат да дойдат още по-големи бедствия, ако България застане срещу православието и срещу вярата.

„Ако Плевнелиевци и Борисовци и разни други премиери и президенти, Шаламановци, Близнашки и пр. недоразумения продължат да тикат България срещу православието може да има и по-големи бедствия. Не се учудвайте, не питайте „защо“ и откъде ни се стовари това на главата. Стовари ни се, затова че сте сложили начело на държавата хора, които ви вкарват във война срещу нашата собствена вяра, срещу държавата, която ни освободи, срещу братя по кръв. Това е грях, който се плаща. Имайте го предвид. Мислете по него. Мислете по това, защото ако без никаква мисъл отидете да гласувате на 5 октомври, нещата могат да станат още по-лоши за България“, заключи Сидеров.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + eleven =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.