Атака

Волен Сидеров гласува рано със заявка за победа

Волен Сидеров даде своя глас в Първа математическа гимназия в София. Лидерът на „Атака” обяви, че гласува за по-високи доходии и пенсии, както и за създаване на Закон за утилизацията на боеприпаси. Гласувах също така ЕРП-тата да се върнат в държавни ръце, за да не плащаме скъп ток. Добивът на злато да се върне в ръцете на държавата. И заедно с всичко това да върнем обратно младите хора, това заяви председателят на Атака Волен Сидеров, след като упражни правото си на вот.

Сидеров подчерта, че всички тези неща до момента са предлагани, така както е било предложена и утилизацията на мини да премине в държавни ръце, вместо да бъде в ръцете на недобросъвестни фирми. Запитан с кого могат да бъдат изпълнени тези идеи, Сидеров отговори, че това ще го решат избирателите и те са тези, които трябва да покажат ясно и точно в чии ръце трябва да бъде управлението, а не то да изглежда като ребус. Сидеров изрази очакванията си за един добър резултат, с който Атака ще се поздрави в края на изборния ден.

Сидеров обяви пред насъбралите се журналисти, че гласува толкова рано, защото човек може да свърши повече работа, когато денят му започне по-рано.

Националистът добави, че се надява в края на изборния ден да се поздрави с приятелите си с победа.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.