Атака

Волен Сидеров: Не бих актуализирал бюджета, за да спасявам банка

„Актуализацията на бюджета не е важно и съществено нещо. Това бе обсъдено на седянката при президента. Не бих актуализирал бюджета, за да спасявам банка, бих актуализирал, за да се увеличат пенсиите и други важни неща“, това заяви в предаването „Седмицата“ по Дарик лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.В КТБ трябва да се направи изключително независим одит – къде са отивали кредитите, източвани ли са пари и оттам нататък вече има прокуратура, допълни Сидеров. „Който се е полакомил за високата лихва, сега ще си понесе последствията“, каза още той.

Относно това защо „Атака“ не влиза в парламента, Сидеров коментира, че преди 7-8 месеца е имало смисъл да се обсъждат различни теми, но сега вече е късно и има нужда единствено от спешни избори.

„Една година се говореше за т.нар. „златен пръст“ на „Атака“, а се оказа, че златният пръст е на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега именно той бави парламента, не влиза на заседания и правителството продължава да функционира“, коментира Волен Сидеров.

За трагедията с малайзийския самолет, който се разби в Украйна, той заяви, че няма да промени позицията си към Русия и според него това е провокация, изработена от американците. „Това е схема, изработена от американските ченгета, изпълнена от техните марионетки в Украйна“, каза още Сидеров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.