Атака

Волен Сидеров: Очаквам Плевнелиев да обяви война на Русия след срещата му с Виктория Нюланд

„Не само предишните гафовете на президента Плевнелиев са страшно много, но очаквам скоро да обяви война и на Русия. Утре идва помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд, която се прочу с репликата „Майната му на ЕС!“. Никъде няма информация, няма график на посещението, няма часове, сигурно се опасяват, че може депутати от „Атака“ да излязат с плакати и да посрещнат така. Ще я скрият като външния министър на Турция“, каза Волен Сидеров в предаването „Всяка неделя“.

„Липсата на информация е много тревожна. Г-жа Нюланд ще се опитва да ни убеждава, че НАТО трябва да се разраства на Изток. Плевнелиев каза: „Ние трябва да помислим дали искаме още НАТО в региона, лошото е, че го подкрепят и вътрешния, и външния министър от сегашното правителство“. Как може да каже българския президент, че Европа от 70 години са без войни…“, коментира лидерът на „Атака“ пред Кеворк Кеворкян.  

Сидеров коментира и срещата на Росен Плевнелиев с изпълнителния директор на австрийския холдинг EVN Щефан Шишковиц. „От президентството не отрекоха, а Шишковиц отрече. И броени дни след срещата, която е снимана и доказана, EVN заявиха, че няма да плати дължимото на НЕК. От ЧЕЗ не казаха, но от EVN, които бяха публично защитени от Плевнелиев. Тази среща трябва да бъде осветена, надяваме се да направим комисия. Трябват ни 48 подписа. Комисията няма да има разследващи функции, но е подготовка за едни престрочни президентски избори“, каза още Сидеров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.