Атака

Волен Сидеров осъди Валери Симеонов заради „лумпени, прости и тъпи хора, малоумници“

Бургаският окръжен съд осъди Валери Симеонов за обидни изрази и квалификации към стотици хиляди българи, упражнили изконното си право на глас в Република България, съобщиха от „Атака“. Няколко дни след парламентарните избори 2013 г. съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов нарече избирателите на Сидеров и Атака „лумпени, прости и тъпи хора, малоумници”. Към депутатите от Атака се обърнаха стотици българи, които призоваха Валери Симеонов да бъде съден за обидните квалификации.

Това беше причината Сидеров да заведе делата срещу Симеонов – собственик на телевизия СКАТ, известна с разпространението на множество гей – порно канали, което е подсъдно според българското законодателство, и за което Сидеров също води дела срещу Симеонов. 

От Атака поздравяваме тричленния състав на Бургаския окръжен съд, с председател Кирил Градев и членовете – Веселка Узунова и Георги Георгиев за професионализма и смелостта им, въпреки натискът, който упражнява Симеонов върху институции и органи на реда в Бургас чрез телевизията, която притежава, се казва в съобщение на Атака до медиите. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.