Атака

Волен Сидеров поиска комисия за срещата на Плевнелиев с EVN

Аз съм начело на листата на своята партия за евроизборите, за да кажа в лицето на евродепутатите, че не ги харесвам, каза пред bTV в предаването 120 минути националистът. Той водел листата, за да можел да отиде и да им каже в лицето, че правели грешна пирамидална структура. „Евросъюзът не е за харесване. Ценностите му са гейбракове, педофилия, кръвосмешение“, заяви Сидеров. Той демонстрира и симпатиите си към Русия.

„Тя е създадена от българи – етнически, културно, писмовно, верски – това е наше дъщерно образование. Добавяме факта, че от турско робство ни освободи Русия. През това време англичаните стояха до султана и го питаха дали иска военна помощ“, каза Сидеров. 

Пред bTV Волен Сидеров не се извини за клетвите към журналистите, въпреки че водещият на два пъти го попита няма ли да се покае. „Не се обиждайте. Вие участвате в много действия, които са по-преки от политиката. Вие сте по-важни от политиците, всеки ден сте в дома и съзнанието на хората“, каза Волен Сидеров пред bTV. 

Относно атаката към френския културен аташе в самолета за Варна, Сидеров обясни, че жената е обидила символите, които носи на ревера си. „Тя каза, че това е мръсна значка – глаголическото „А“ и трикольорна България. Поисках да се представи, нищо повече, обясни Сидеров. Нито един материал в самолета няма да каже, че аз съм обиждал френския културен аташе. 

Лидерът на „Атака“ заяви, че е недопустима срещата на президента Росен Плевнелиев с шефа на EVN. „Искаме създаването на такава комисия, защото иначе ще се покрие“, каза Сидеров. Той отказа делото срещу него да е поставяно като разменна монета. 

За планът „Ран-ът“ Волен Сидеров изрази готовност да се срещне с Ричард Ран и Роналд Ът очи в очи. 

„Планът бе приложен през намесата на МВФ и Световната банка. Бърза и тотална пирватизация, разбиване на социалната система, на здравната система“, припомни той случващото се в страната ни през последните 25 години. „Това е все едно да спреш тока в Манхатън, да започнат кражби, грабежи…. Токът го спират тези, които държат шалтера, те притежават Държавния федерален резерв, печатницата за долари, които нямат никакво покритие“, направи аналогия Сидеров. Той показа снимка на бившия президент Желю Желев, който се покланя пред Ричард Ран. „Аз съм срещу колониализирането, не искам да ме правят на глупак“, допълни Сидеров. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.