Атака

Волен Сидеров поведе над 5000 на протест срещу поскъпването на тока

Над 5000 членове и симпатизанти на „Атака“ подкрепиха поредното национално протестно шествие на партията срещу увеличението на цената на тока. Пред Министерския съвет Волен Сидеров заяви, че няма друга политическа сила, която да е с толкова ясна позиция и да защитава интересите на българския народ като „Атака“. „Няма да позволим покачването на цената на тока. Няма да позволим да ударят по българския народ, защото срещу тази мафия ще започне мощна народна атака“, заяви националистът. Сидеров беше категоричен, че „Атака“ има историческа заслуга за спирането на мутрите от ГЕРБ да се върнат на власт през 2013 година и за намаляването на цената на тока в 42-ото Народно събрание.

„Намалихме цената на тока в предишния парламент. Това е факт и никой не може да го заличи. Сега служебният кабинет я вдига. Къде е истината? И най-слепият, и най-глухият, и най-необразованият ще разбере, че това правителство е вредно за България. Това правителство е герберско, назначено от Росен Плевнелиев – един национален предател“, добави Сидеров.

Лидерът на „Атака“ призова българския народ да излиза на протести срещу повишението на цената на тока в цялата страна. По думите му
само партията на патриотите казва истината за високата цена на тока, а именно, че тя се вдига под диктата на енергийните монополи. Той беше категоричен, че трябва промяна на икономическата философия – връщане на ЕРП-тата в български ръце и разваляне на договорите с американските централи и ВЕИ-тата. Само „Атака“ предлага това. За да се прекратят договорите, се иска сърце и смелост, което ние притежаваме, допълни Сидеров пред хилядите протестиращи.

Митингът продължи с шествие до ДКЕВР и централата на ЧЕЗ. Пред ДКЕВР Сидеров за пореден път призова председателя на регулатора да слезе и да обясни защо се вдига цената на тока, но никой от чиновниците отново не пожела да застане пред народа, защото имали по-важна работа – да качват цената на тока.

Пред централата на ЧЕЗ Сидеров поиска ЕРП-тата да станат държавни и печалбите да остават в нашата държава, а не да отиват при чешките пенсионери. „В неделя ще покажем, че „Атака“ не само че не е заличена от политическата сцена, а е водещата сила, че тя е единствената политическа сила, изпълнена с живия дух на българина. Живия дух, защото другите са мъртвородени. Ние сме носители на духа на българина и това ще го докажем в неделя, защото ще имаме помощ и свише. С нами Бог, братя!“, завърши Сидеров. „Атака“ е №11 в интегралната бюлетина.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen − thirteen =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.