Атака

Волен Сидеров поведе протеста във Варна срещу поскъпването на тока

„Атака“ проведе поредния протест във Варна пред сградата на „Енерго-про“ срещу вдигането на цената на тока. Над хиляда членове и симпатизанти на партията на националистите се събраха, за да кажат „не“ на повишаването на цената на тока и „вън енергийните колонизатори от България“.Пред недоволните граждани Волен Сидеров заяви, че „Атака“ е отново във Варна, както беше и през 2013 г, за да вдигне народа на масови протести против повишението на цената на тока.

„Атака“ започна протестите през февруари 2013 г. След 3 години колониално управление на ГЕРБ, в което се доказа, че те работят изцяло за поробването на българския народ, хората се вдигнаха. Всичко започна тук от Варна. Кой беше и тогава в центъра на протестите? Само „Атака“! Трябва да сме горди за това, че винаги сме показвали пътя на българите и сега пак го показваме. Нищо не се е променило от февруари 2013 г. досега. Токът се увеличава с 10% от 1 октомври . Това е решение на пагубния за България служебен кабинет. А сега се готвят да направят кабинет ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотичен фронт. Това вече не е тайна“, заяви на протеста Сидеров.

Той беше категоричен, че сделките с ЕРП-тата са криминални и ограбват България. Само „Атака“ – партията на народа, казва, че ЕРП-тата трябва да са в български ръце, да се изгонят енергийните монополи и да се развалят сделките с тях.

Сидеров подчерта, че каквото и да става ще се бори за доброто на народа. Той подозира, че ако ГЕРБ дойде на власт, подкрепяна от ДПС, Патриотичен фронт за спасение на Бойко, костовисти и касимдаловци протестите от февруари 2013-та ще се повторят. „И отново „Атака“ ще бъде първата начело и отново ТВ „Алфа“ единствена ще показва какво става, както през 2013 г.“, допълни патриотът.

Лидерът на националистите е категоричен, че ако е министър-председател ще прекрати договорите с фотоволтаиците и американските централи, ще отвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“ и ще върне цената на тока на нивото, на което я произвежда АЕЦ „Козлодуй“. България ще бъде мощна ядрена сила, защото ще бъде удължен животът на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“ и ще бъде построена и АЕЦ „Белене“, подчерта още Сидеров.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 − two =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.