Атака

Волен Сидеров: Поведението на Плевнелиев е инфантилно и недопустимо

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров окачестви като недопустимо поведение, изказването на президента, в което той нарича Русия агресивна и националистическа, а сепаратистите ползват терористични похвати. „Това доказва, че г-н Плевнелиев е несамостоятелна фигура, той не разсъждава и не действа като нормален и достоен държавен глава. Категорично е недопустимо подобно произнасяне в момента, ако се имат предвид събитията с малайзийския самолет, в който още дори следствието не е започнало пълноценно и международните разследващи органи не са допуснати все още от украинските власти до мястото на инцидента.

Да скачаш с подобни обидни и бих казал махленски нападки е крайно инфантилно и недопустимо поведение“, заяви Сидеров.

Той подчерта, че Плевнелиев се е разкрил като марионетка на Вашингтон и това васално поведение на нашите държавници води само до спад и все по-голямо задълбочаване на колониалното ни робство.

Относно нежеланието на Плевнелиев да даде конкретни отговори за състава на служебното правителство, Сидеров коментира, че отговорът се бави, защото очевидно президентът още не е получил инструкциите си от американското, израелското и турското посолство, откъдето го водят на каишка.

Лидерът на националистите добави, че служебният кабинет трябва да има силен обществен контрол и припомни, че „Атака” е настоявала да присъства на заседанията на кабинета на служебния премиер Марин Райков, но не е допусната с една абсолютно противозаконна проява на службите за сигурност. Сидеров припомни, че служебното правителство на Марин Райков, е започнало да променя собственост, прокарани са сделки, и накрая министърът на външните работи и министър-председател Марин Райков е назначил себе си за посланик в Рим.

„Връх на перверзията на конфликт на интереси и въобще на шуробаджанащината. Този кабинет ще е същия, тъй като Плевнелиев е абсолютна марионетка на олигархични кръгове, които силно искат да се върнат във властта, както бяха по време на ГЕРБ, за да помпат печалби от поръчки“, заключи Сидеров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.