Атака

Волен Сидеров разкри нови задкулисни договорки

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров присъства в Стара Загора на представянето на книгата „Да се върнем в Русия“ на Леонид Решетников – директор на Руския институт за стратегически изследвания. Издаването на книгата у нас е подарък от лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Там той коментира и актуалната политическа ситуация. Решетников е в България като част от делегацията, която пристигна специално за тържественото откриване на възстановен руски кръст паметник в град Шипка. Делегацията е водена от министъра на регионалното развитие на Руската федерация Игор Слюняев.

Лидерът на националистите коментира и политическите събития, като подчерта, че в момента текат задкулисни договорки между БСП, ДПС и ГЕРБ и задкулисието продължава. „Атака“ не желае и не участва в такива договорки. Сидеров заяви, че не вижда смисъл „Атака“ да е в парламента, защото животът на това правителство е изчерпан. Той обърна внимание, че задкулисните разговори могат да доведат до фалшифициране на предстоящите предсрочни избори, така както са фалшифицирани и купени Евроизбори 2014. Сидеров посочи, че в тази игра участват партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ и се подготвя в Народното събрание да влязат тези партии, които в момента не са.

За „Южен поток“ Сидеров заяви, че проектът е полезен за България, защото от него страната ни ще печели пари без да инвестира нищо. Проектът трябва да се завърши, но правителството на България е показало, че е зависимо от американските амбиции за световно лидерство. Лидерът на „Атака“ припомни и как е спрян „Южен поток“ – след посещението на американския сенатор Маккейн у нас.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.