Новини

„Х фактор“ пуска глас за ГЕРБ, БСП тръгва с „Трамвай № 5“, Васил Найденов с реформаторите

Естрадните звезди като Панайот Панайотов, Петя Буюклиева, Любомир Киров, както и групите „Диана Експрес“ и „Трамвай №5“, ще огласят предизборната кампанията на БСП, докато ГЕРБ са заложили на младоците от „Х фактор“, показва проверка на „Телеграф“. Победителят от последния сезон на музикалното риалити Славин Славчев и неговите подгласнички Михаела Маринова и Невена Пейкова ще пеят за ГЕРБ във Варна на 13 октомври.

Освен на новите звезди, на концерта край морето ще бъдат още Любо Киров, “Дийп Зоун проджект”, ансамбъл “Българе” и трио “Тенори”.

Под червените знамена във Варна ще се вихрят Михаела Филева и танцьорите от ансамбъла на Нешка Робева. Оперният глас Калуди Калудов ще се извиси за приятелите и симпатизантите на АБВ във Варна. В предизборния концерт ще се включи и Николина Чакърдъкова.

Кандидатът на коалиция „Реформатори и Патриоти – Решението за Варна” Чавдар Трифонов открива кампанията си с концерт на Васил Найденов в зала 1 на Фестивалния и конгресен център в събота. Водещ на събитието ще бъде актьорът Симеон Лютаков.

С изпълнения на култовата поп група „Трамвай №5” БСП в Пловдив ще открие официално предизборната си кампания за местния вот. Причината е, че в Пловдив левицата ще е под номер 5 в бюлетината.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.