Атака

Явор Нотев, Атака: Необходим е отделен закон за София

Съзнателният ми живот е минал в столицата. Имам отговорност да направя този град нормален. Това заяви в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 замestnik-председателят на 43-тото Народно събрание и кандидат за кмет на София от „Атака“ Явор Нотев. По думите му отделен закон за столицата е необходим.

„Когато такъв закон липсва, общите правила не работят ефективно в София“, коментира той и допълни: „Първото нещо, което ще направя, ако стана кмет, е да направя първа и категорична стъпка за отчитане на моментното състояние на столицата в определени аспекти.“

„Ще създам приятелски клуб, в който биха се събирали старите кметове на София, за да се обменят опит и идеи“, разкри кандидатът на „Атака“. Според него много неща в столицата се правят прибързано, инцидентно и на парче.

„Изключително съм от вида на столичния булевард „Витоша“ и избягвам да минавам през него. Говоря за качеството на строителството и вида. Настилката изглежда, че идва от миналия век“, каза юристът и зам.-председател на 43-тото Народно събрание.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.