Български демократичен център

Юлиян Семерджиев, кандидат-кмет на Димитровград от БДЦ: Намаляване на разходите за електроенергия на общината е един от приоритетите ни

„Намаляване на разходите за електроенергия на общината с около 40% и разработване на минералния извор в град Меричлери, както и превръщането на Димитровград в градът с най-много безплатни WI-FI зони в страната“, са част от приоритетите на кандидата за кмет на Димитровград от Български демократичен център Юлиян Семерджиев.

„Имам дългогодишен опит в сферата на енергетиката и управлението, имам желание и добър екип и смятам, че заедно можем да реализираме важен енергиен проект за общината – регистрирането и на свободния пазар за електроенергия, което ще намали разходите й с повече от 40%. Тези спестени средства могат да се насочат към семействата с деца, като се увеличат  еднократните  помощи за новородено дете. Трябва спешно да улесним живота и на самотните болни възрастни и социално слаби граждани на община Димитровград. В тази връзка поемам ангажимент да работя за запазване на болница „Света Екатерина”, както и откриването на аптеки в малките населени места от общината“ – заяви твърдо своите намерения Юлиян Семерджиев на една от многобройните си срещи с избирателите в Димитровград.

Той представи пред тях и други свои планове за бъдещето на общината, като  спирането на  обезлюдяването и напускането на младите, образовани и трудоспособни хора. „Спешно трябва да се търсят и инвеститори за изграждане на завод за рециклиране на отпадъци в Димитровград, както и филиал на българско или чуждестранно висше учебно заведение, което да поеме необходимата квалификация и специализация на младите. Ще работя и за построяването на закрит плувен басейн и за създаването на общинска театрална трупа“ – каза още Семерджиев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.