Реформаторски блок

Юрист и икономист ще са главните претенденти за кметското място в Айтос

Железен тандем от икономист и юрист влиза в битката за кметския стол в Айтос. Острието на Реформаторите – 43-годишният Стоян Колев ще се бори за градоначалник, а зад гърба му плътно стои опитният и уважаван юрист Иван Иванов. Иванов е бивш съдия от бургаския административен съд, а името му е добре познато на айтозлии. Зад гърба си има 40-годишен юридически стаж, от които 30 години като съдия.

Стигнал е до най-висшите етажи на съдебната система. Иванов е в челните редове на листата за общински съветници, а плановете са юристът да оглави местния парламент при успех на изборите.

Стоян Колев пък е основен претендент за кметския стол и най-силният играч на предстоящите избори. Тандем управници от икономист и юрист е брилянтната комбинация за успешното ръководство на всяка община, коментират отсега жителите на Айтос. Колев се занимава с частен бизнес от 1992-ра г. и се е доказал като успешен мениджър.

Собственик е на популярната търговска верига за хранителни стоки „Перла“ и хлебозавода в Айтос, който купува през 2003 г. От 2012 стопанисва и местната мелница, която е емблематична в града. Той е семеен, има син на 20 години и дъщеря на 17 години, а в момента очаква трети наследник.

Колев се зарече, че ако бъде избран за кмет, ще излезе от всичките си фирми, както повелява законът. „Комбинацията икономист и юрист е естествената формула за успех навсякъде и на всички нива във властта, убедени са айтозлии.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.