ГЕРБ

Жени Марчева разката Борисов, той не отговори на нито един въпрос

По принцип нашата партия трудно се навежда. Не ги обичаме тия работи. В Брюксел има друга култура – от една страна да защитиш своите интереси, от друга да се разбереш с другите 26 страни. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Нека говорят“ по bTV. На конкретните въпроси на водещата Жени Марчева, обаче, той не даде нито един конкретен отговор. По думите на Борисов, в Европейския съюз е като в едно семейство – „съобразяваш се и със свекървата, и с тъщата, и със свекъра, и с жената“.

Лидерът на ГЕРБ коментира и снимките, които той сам си качи във Фейсбук от срещата му със структурите на партията в Перник и Смолян. На фотосите се вижда как бившият премиер е в центъра на вихрен купон. „Всички идват да се снимат. Тук една жена ми пее на ушенце. Не я познавам тази жена“, каза той.

Борисов отговори и на упреците, че е включил деца в предизборната си кампания. „Те се снимаха един час с мен. Не можах да си тръгна. За какво ще им се извинявам?“, попита той

На въпроса дали е притеснен от няколкото анкетни комисии, създадени да разследват негови действия, той отговори с въпрос: „Не ви ли прави впечатление че няма комисия за трагедията в Лясковец?“. Според него такива комисии трябва да има за строежа на стената по границата, за Христо Бисеров и т.н. 

Борисов прекъсна още в началото водещата, когато тя заговори за Бисер Миланов-Петното. „Не ме интересува това“, отсече той. И настоя по темата да бъдат питани премиерът и вътрешният министър. Той се оплака, че има чувството, че интервюто му се превръща в анкетна комисия. 

„Тези анкетни комисии са само, за да ви дават опорни точки“, смята той. 

„ГЕРБ е ковачница на кадри. Такива като Цветлин Йовчев има много“, възгордя се той и каза, че ако някой друг иска да вземе негови хора, както „България без цензура“, той няма нищо против. 

В същия тон Борисов изтъкна, че Законът за ВЕИ е приет по времето на кабинета „Станишев“, а той като министър-председател е бил длъжен да го изпълни. Следователно няма как от него да се търси отговорност за цената на тази енергия. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.