Атака

„Атака“ излиза от 42-рото Народно събрание до края на съществуването му

„Атака“ напуска безвъзвратно 42-рото Народно събрание! Новината съобщи лично председателят на партията Волен Сидеров на извънредна пресконференция пред служебния вход на парламента. Решението е в сила до края на съществуването на Народното събрание в сегашния му формат.Сидеров направи първата си публична проява, след като малко повече от седмица беше в чужбина. Той заподозря, че в момента ГЕРБ, БСП и ДПС редят задкулисни договорки и се зарече по никакъв начаин да не участва в тях.

„Няма защо да продължаваме да влизаме на заседания в парламента, след като няма какво повече да се реши и да се прави в него. В момента се провежда тайно съвещание между БСП, ГЕРБ и ДПС при парламентарния шеф Михаил Миков. Какво се обсъжда? А дали в момента не подреждат някаква формула за някакъв кабинет?!“, поопита Сидеров.

Десислав Чуколов поясни, че ГЕРБ цяла година не са участвали на председателски съвет, а сега изведнъж започнали да участват.

„Дали ГЕРБ в момента не си договаря патерици в лицето на БСП и ДПС за следващо управление“, попита още Сидеров.
Лидерът на „Атака“ каза още, че от пресслужбата на Михаил Миков са уведомили партията за срещата по официален път, но той не виждал смисъл да участва на подобни заседания.

Попитан дали не се обсъжда програмата работата на парламента, Сидеров обяви: „Това Народно събрание няма какво повече да роди. Какво се занимават с банкерите. Вместо да има санкции против тях, защото у нас са най-високите лихви, сега правят наказателни мерки за тези, които критикуват банките. Ами аз съм първият човек, който явно трябва да бъде наказан, защото постоянно ги критикувам. Имаме проект за банките, който внесен в деловодството. Да го извадят и да говорим точка поточка, за да видим какви са банките у нас.“

Калин КАМЕНОВ

Покажи още

1 коментар

  1. Ами вие и без това нищо не свършихте за 1 година. Да си бяхте излезли още миналия юни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.