ГЕРБ

Бойко Борисов: Не правим активна кампания, защото нямаме пари

Гледах клипа на БСП с рапири и саби, явно Станишев иска да се боцкаме, но аз не искам. Това каза пред камерата на „Всяка неделя” от Бургас Бойко Борисов. Той обясни, че не правят активна кампания, защото нямат достатъчно средства, а и да не омръзнат на избирателите. Когато получа финансовите баланси на НЕК, ще ги изнеса на табла, да се види какво е било положението за периода на ГЕРБ сега – цени, инвестиции, дългове, каза лидерът на ГЕРБ.

Според него, БСП никога няма да се заеме със строителството на втората АЕЦ в Белене, но това се използва поради пристрастието на хората от Северна България към проекта.

„Орешарски заплашва и изнудва кметовете ни, но не поиска да се срещне с депутатите от ГЕРБ”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той предупреди, че при задаващите се финансови корекции към общините, ще има фалити.

Хората по градовете се радват на това , което сме направили, дават ми отлична оценка, каза още Борисов. Той посочи постиженията на управлението на своето правителство – зала „Арена Армеец”, метро, магистрали, градинки и естакади.

Държавата е в злощастно състояние, има 50 болници са пред фалит, здравната каса е източена, това ми го каза генерал Тонев, безработицата мина 40 хиляди нови безработни, в енергетиката фалират дружества, оцени работата на правителството Борисов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.