ГЕРБ

Бойко Борисов: Незабавна оставка на премиера и предсрочни избори!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че след евроизборите трябва да последват незабавни оставки. Той призова премиерът Пламен Орешарски да си си тръгне заедно с цялото правителство. „Псевдопремиерът и псевдопредседателят на Народното събранието след този вот незабавно да подадат оставка и да върнат местата, които са заели несправедливо. Вотът на недоверието беше днес!“, обяви Бойко Борисов и допълни: „С един глас ГЕРБ да има повече гласове сега от БСП, те трябва незабавно да върнат мандата!“

„Няма логика вече на два избори победителите да са извън властта“, твърди лидерът на ГЕРБ. Според него още утре реално може правителството да подаде оставка и да има предсрочни избори.

„От този резултат, колкото и да не ми е неприятно, трябва да поздравя Бареков, за резултата, който той направи. ДПС са отново в отлична форма и за пореден път ГЕРБ победи столетницата и не само, победихме лидера на ПЕС Сергей Станишев“, твърди още Бойко Борисов.

„Да е жив и здрав Станишев, дълги години да е председател на БСП. Те не могат да спечелят в България, как ще спечели ПЕС в Европа, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и допълни, че до момента нито един представител на политическа сила не го е търсил, за да му честити победата.

„Ако депутатите на „България без цензура“ не подкреят вота, ще значи, че коалицията е четворна. Като партия победител, ще чакаме другите да търсят сближаване с нас. Зад нас стоят стотици хиляди избиратели“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.