ГЕРБ

Димитър Стойков: Трябва да попречим да се възстанови проваления модел на управление на Найден Зеленогорски в Плевен

Рано тази сутрин проф. Димитър Стойков, кандидат за кмет на община Плевен, общински съветници и активисти от ПП ГЕРБ се срещнаха с жителите на селата Коиловци, Беглеж и Брестовец. Проф. Стойков поздрави за победата новоизбраните кметове от ГЕРБ Румен Габров от Коиловци и Георги Данов за Беглеж, както и Радослав Иванов, преизбран кмет на Брестовец.

Трите населени места увеличават тежестта на ПП ГЕРБ в общината като първа политическа сила и дават самочувствие за втория тур. “Сега е повече от важно да благодарим на гласувалите за ГЕРБ и отново да помолим открито за още по-категорична подкрепа за ГЕРБ в неделя. Само така ще попречим да се възстанови проваления модел на управление на Найден Зеленогорски чрез неговия кандидат,” аргументира се проф. Стойков.

Мартин Митев, шеф на предизборния щаб на партията, припомни някой от фактите за управлението по време на модела Зеленогорски. Разпродадено имущество за над 50 милиона, фалити на общински фирми, неработеща местна икономика, съсипани транспортни фирми. Над 20000 млади хора, напуснали града по време на кметството на Найден Зеленогорски. Само тази констатация би трябвало да ви говори много красноречиво как за двайсет години разпродадоха Плевен и сега си го искат отново като град за лично ползване.

“Евродепутат обяви официално тези дни, че кандидатите на реформаторите са финансирани от мафията, дори да е спорно, в народа останаха съмнения за хилядите похарчени за тази кампания само срещу ГЕРБ”, коментираха хората в Брестовец. “Изровиха от нафталина една кукла на конци, един човек облажил се 20 години от властта и ни манипулират и лъжат откровено, че е нов човек”, възмущават се в Беглеж.

Хората споделиха опасенията си, че управление на кмет различен от проф. Стойков от  ПП ГЕРБ означава икономическа гибел за Плевен. Местният бизнес дойде тук заради постигнатия нелесно финансов стабилитет и като нищо ще преместят производството си в Габрово или Търново както се говори вече.

“За разлика от опонента единствено проф. Стойков се ползва с пълно доверие и подкрепа на всички нива в държавата, ето защо е в пъти по подходящ както за плевенчани, така и за оставане на бизнеса в града”, категоричен бе Митев, който обобщи опасенията на хората.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.