Новини

„Движение Напред България“ ще подкрепи Минчо Казанджиев за кмет на Ловеч

Председателят на движение „Напред, България” Зорница Атанасова и председателят на общинския съвет на БСП – Ловеч, Станимир Стоянов подписаха днес политическо споразумение за подкрепа на кандидата на социалистите за кмет на община Ловеч Минчо Казанджиев. С подписаното споразумение регионалната структура на движение „Напред, България“ се ангажира да участва активно в кампанията на Казанджиев.

С това си решение „Напред България” потвърждава ангажимента, заложен в устава на движението да се съобразява в подкрепата си с единствено с личните достойнства на конкретните кандидати, а не с партийни доктрини.

Минчо Казанджиев е достоен кандидат и трябва да бъде подкрепен, доброто за града няма цвят и точно той е добрата перспектива за Ловеч, заяви Зорница Атанасова.

Движение „Напред, България“ издига кандидатска листа от шестима съветници в Ловеч, неин водач е Николай Недялков, втори е сегашният председател на общинския съвет Тихол Тихолов.

По-рано през деня Зорница Атанасова заедно с кандидата на партията за кмет на София Страхил Ангелов посети празника на баклавата в ловешкото село Малиново. Атанасова поднесе цветя на паметника на загиналите във войните за териториалната цялост на Република България.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.