АБВ

Георги Първанов, АБВ: Голяма част от партиите въртят подмолните действия, свързани с покупко-продажба на гласове

Голяма част от партиите не правят традиционната кампания със събрания и сблъсък на идеи. Вървят обаче подмолните действия, свързани със заплашване и покупко-продажба на гласове. Това заяви пред БНТ лидерът на АБВ и президент на България в периода 2002-2012 година Георги Първанов. По думите му масово се купува вота на хората.

„АБВ няма линия, свързана с купуването на гласове“, продължи той и добави: „Георги Кадиев събира много симпатии дори и на хора, които са от център дясно. Очаквам един висок резултат и второ място, с което да отиде на балотаж.“

Георги Първанов коментира и темата за евентуални промени в кабинета. „Министърът на отбраната стои лошо, той е един слаб министър, който отдавна трябваше да си отиде. Това дърпа надолу правителството и мнозинството. По-добре да бъдат направени навреме тези промени“, добави лидерът на АБВ.

„Министърът на външните работи също излъчва негативни послания, които развалят имиджа на България. Имам забележки към министъра на енергетиката, където нещата не стоят добре“, продължи президентът на България в периода 2002-2012 година.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.