АБВ

Георги Първанов откри предизборната кампания и офиса на АБВ в Мездра

Георги Първанов, президент на Р Бългрия (2002 – 2012) и председател на ПП АБВ, откри предизборната кампания и офиса на АБВ в Мездра. По стар български обичай, мездренчани го посрещнаха с хляб и сол под звуците на българска фолклорна музика. На официалното събитие беше представен кандидат за кмет на община Мездра – инж. Николинка Кътовска, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

Кампанията минава под мотото „Да съхраним и развием община Мездра“.

„Искам предстоящият мандат да бъде нашият мандат, на хората, които обичат Мездра и имат идеи за нейното развитие. Ще продължа диалога си с вас, ще се вслушам във всеки, който може да допринесе за успеха на общината, защото вярвам, че можем да събудим надеждата у хората, че все още има кой да ги чуе и да помисли за тях, че има кой да стои за тях, зад тяхното здраве, зад тяхната образованост и достоен труд, защото вярвам, че само заедно сме силни и можем да успяваме“, каза пред съгражданите си кандидатът за кмет на община Мездра – инж. Николинка Кътовска.

Председателят на ПП АБВ Георги Първанов изрази увереността си, че именно инж. Кътовска е човекът, който ще продължи да развива изграденото до момента от досегашния кмет – Г-н Иван Аспарухов. Събитието завърши с прерязването на лентата на офиса на ПП АБВ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.