АБВ

Георги Първанов поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за ядрена централа

Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за ядрена централа. На среща с хора от общината той коментира, че за целия период на прехода по-значим проект от АЕЦ „Белене“ не е имало и заради това ПП АБВ продължава да търси начин за реализацията му.

Първанов е категоричен, че ако не искаме българската енергетика да изпадне в още по-дълбока криза, мерки трябва да бъдат взети незабавно.

В дунавския град Георги Първанов представи отново пред жителите на общината кандидата за кмет на ПП АБВ Красимир Грунчев. „Човек, почтен. В държавното и местно управление на всички нива почтеността е дефицит и не присъства в характеристиката на българските политици“, коментира председателят на АБВ.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Белене определи себе си като „пожарникар по професия и призвание“. Пред съгражданите си той представи няколко основни ключови приоритета за местно управление и бе категоричен, че ще направи всичко възможно да оправдае очакванията им:

– Мерки и усилена работа по по огромния за региона проблем – обезлюдяване;
– Ефективност на управлението на средствата;
– Прозрачност на общинското управление;
– Развитие на региона като атрактивна туристическа дестинация;
– Местните поръчки за Белене да бъдат възлагани приоритетно на местни фирми;

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.