ГЕРБ

Цветан Цветанов: ГЕРБ трябва да бъде безспорният лидер в Сливен

ГЕРБ трябва да бъде безспорният лидер в Сливен. Трябва някой да оправи сметката от банкета с харченето на обществени средства и това е икономистът Стефан Радев. Той е новото лице в политиката. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев.

Специален гост на събитието бе олимпийската гордост за България Станка Златева. Присъстваха и успешните кметове от ГЕРБ Димитър Николов – кмет на Бургас и на Стара Загора – Живко Тодоров. Подкрепата си за Радев заяви и областният координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Стефан Радев ще направи връзката с централната власт и ще даде тласък и развитие за региона. „Време е да има устойчиво развитие и видими резултати за Сливен. На 25-ти октомври изберете номер 8 в бюлетината за Стефан Радев кмет на Сливен”, призова Цветанов.

„Жителите на Сливен искат видима промяна. Това означава по-високо качество на живот, инвестиции, нови работни места и прозрачно управление, обърнато към хората“, заяви Стефан Радев. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен посочи, че разполага с експертен екип и има ясна визия как да превърне Сливен в град, за който хората да говорят с гордост и самочувствие. „Разчитам на подкрепа за победа още на първи тур. Заедно можем да се противопоставим на статуквото и на лошата практика на управление. Ние можем да променим Сливен“, категоричен бе Радев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.