БСП

Илияна Йотова откри предизборната кампания на „Коалиция за България“ в Разград

Избори 2014: Предизборната кампания, както и нов клуб на БСП откри евродепутатът и кандидат от листата на Коалиция за България Илияна Йотова. В градината на новия клуб Йотова представи постигнатото от европейските социалисти през изминалия мандат и очерта предизвикателствата, които стоят пред тях в следващия. „Европейските социалисти, начело с лидера Сергей Станишев, успяхме да извоюваме програмата „Младежка гаранция“ за осигуряване на работа на безработни младежи.

Тази програма вече работи в България. Подобна социална политика е изключително трудна в една Европа, доминирана от десни политици. Затова е нужно ние да бъдем първа политическа сила в новия Европейски парламент, за да може да прокарваме истинска социална политика”, каза по време на откриването Йотова. 

Тема на разговор бе и постигнатото от правителството, имайки предвид тежката ситуация, в която е поставено. „Правителството завари фалирала държава. То работи, но не му помага постоянното напрежение. Трябва да спечелим изборите също така, за да осигурим стабилност и глътка въздух на правителството, за да може да изпълни своята програма”, посочи евродепутатът. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.