БСП

Инж. Димитър Кръстанов: Ще продължи политиката за развитието на Баните като балнеоложки център

Народният представител от Коалиция за България Дора Янкова, областният управител инж. Димитър Кръстанов, зам.-областният управител Емил Хумчев и д-р Тодор Кумчев-член на Областния съвет на БСП-Смолян, уважиха празника на Община Баните и на минералната вода. Те поздравиха хората и им пожелаха здраве и дълголетие. От трибуната областният управител на Смолян заяви, че ще продължи политиката за развитието на Баните като балнеоложки център.

„Правителството полага усилия за развитието, както на големите, така и за малките населени места. През тази година за община Баните се отделят значителни средства за населени места, където десетилетия наред не е отпускан нито един лев за публично развитие. Ще продължим усилията за подобряване на инфраструктурата и начина на живот на хората“, каза инж. Кръстанов.

Той добави, че внимание ще се насочи към проучването и използването на рудните запаси на Давидковсковото рудно поле. Относно развитието на планинското земеделие и животновъдство, областният управител каза пред родопчани, че за това ще спомогнат механизмите на европейските програми през новия програмен период.

След откриването единственият депутат, който уважи празника -Дора Янкова, се разходи из селото заедно с кмета на с. Давидково Севда Чолакова. Представителите на левицата се ръкуваха с хората, поздравиха ги по случай празника и изслушаха ежедневните им проблеми.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.